About Kevin Murphy

kevin murphyDé referentie in hairstyling.
Kevin  Murphy behoort tot de top hairstylisten ter wereld. Zijn werk is regelmatig te zien op de cover van grote bladen als Vogue, Marie Claire, Elle en andere high-end magazines. Naast de catwalkshow die hij voor de grootste modehuizen ter wereld verzorgt, is Kevin ook een veelgevraagd hairstylist in de filmwereld.

Zo verzorgde hij de hairstyling voor Baz Luhrman’s Moulin Rouge en is hij de favoriete hairstyliste van Heidi Klum, Kylie Minogue, Cate Blanchett, Naomi Watts, Blake Lively, Enrique Iglesias en vele andere sterren. De productlijn die Kevin’s naam draagt werd geheel ontwikkeld volgens zijn visie op haarverzorging. Een stijlvolle en trendy look bereik je enkel met gezond haar, dankzij de juiste verzorging.

 

imagesWaarom zijn de KEVIN.MURPHY producten zo speciaal?
Tijdens zijn werk als editorial hairstylist was Kevin vaak ontevreden over het resultaat van de merken die voor handen waren. Ze maakten het haar vaak zwaar en deden het er ongezond en weinig natuurlijk uitzien. Daarom besloot hij zijn eigen productlijn op te zetten. Van bij het begin werd er gestreefd naar producten die het haar niet beschadigen en vol zitten van voedende ingrediënten. Het merk KEVIN.MURPHY kent dezelfde filosofie als skincare producten, bedoeling is heel wat hippe en gezond ogende looks te kunnen creeëren, maar wel dankzij haar dat sterk en gezond is omdat het wordt voorzien van de juiste elementen.

Gezond en knap uitziende kapsels zijn voor KEVIN.MURPHY even belangrijk als respect voor de eigenheid van natuurlijke ingrediënten. Daarom is KEVIN.MURPHY een ecologisch bedrijf dat bij de productie van haar shampoos, conditioners, verzorgingen en stylingproducten er steeds naar streeft de impact voor de leefomgeving zo laag mogelijk te houden. Het gehele productengamma van KEVIN.MURPHY of het nu de shampoo, de conditioner of de stylingitems zijn, allen zijn opgebouwd uit essentiële oliën en vitamines die het haar verzorgen. Bovendien zijn alle producten in het gamme vrij van sulfaten en parabenen en dus extra zacht en gezond voor je haar en huid.

 

cruelty free

Bij KEVIN.MURPHY dragen wij ons steentje bij. Zo zijn al onze verpakkingen recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Wij gebruiken natuurlijke ingrediënten uit bronnen die op duurzame en innovatie manier worden geoogst. Wij testen op modellen en niet op dieren! Niet voor niks heeft PETA ons Cruelty Free benoemd op de lijst van dierproefvrije haarproducten. Onze verpakkingen zijn al handig in gebruik, maar ze zijn vooral ontworpen zodat er meer in producten in één doos passen. Minder en kleinere dozen, betekent minder ruimte in de vrachtwagen en dus minder CO2 uitstoot. Daarnaast zijn alle dozen die wij gebruiken van gerecycled karton.
Wij doneren ook geld aan het Climate Reality Project van Al Gore voor elke fles SESSION.SPRAY die wij verkopen.